Fornøydgaranti på alle våre leveranser!

Vi har skrevet titusenvis av boligtekster for suksessfulle meglere i alle kjeder de siste årene, og du kan nå nyte godt av kompetansen vi har opparbeidet. Vi føler oss så sikre på at du vil like boligtekstene fra oss, at du slipper å betale om du ikke blir fornøyd. Se hva andre meglere sier om oss på boligtekst.no/referanser.

Hvordan motta en profesjonell boligtekst innen 24 timer?

Ta kontakt med oss via e-post info@boligtekst.no eller telefon 23 90 50 23.

Hva får du?

  • Overskrift.
  • Salgsingress.
  • Kort fortalt.
  • Beliggenhet.
  • Servicetilbud.
  • Tomt/uteområde.
  • Parkering.
  • Rombeskrivelser.
  • Oppvarming.
  • Teknisk beskrivelse.

Faktura

Vi samlefakturerer alle jobber for ditt kontor 1-2 ganger pr. måned. Du må selv sørge for å oppgi oppdragsnummer i bestillingen om dette må være med på fakturaen. Aktuelle boligadresser oppgis uansett i fakturaens underlag.

24-timers garanti

Vår 24-timers garanti beregnes fra det tidspunktet vi mottar det siste av de nevnte dokumenter fra deg, og ev. boligselger om vedkommende skal fylle ut boligskjema. Mottar vi siste dokument etter kl. 16.00 (man.-tors.) vil 24-timers garantien gjelde fra og med kl. 08.00 påfølgende virkedag.

Siste frist for komplett bestilling av boligtekst som skal publiseres i løpet av en fredag, er satt til torsdag kl. 16.00. Mottar vi siste dokument etter dette tidspunktet, vil boligteksten bli levert i løpet av mandag. Det er likevel mulig å bestille hasteoppdrag, og eventuelt helgeoppdrag, etter avtale og gjeldende pristillegg (se neste avsnitt).

Om du er en del av et kontor som inngår i en kjedeavtale, kan det forekomme andre leveringsfrister.

Haste- og helgeoppdrag

Du kan bestille boligtekster som må leveres raskere enn det som fremgår av generelle frister, mot hastetillegg iht. prislista ovenfor. Alle slike oppdrag må avtales i hvert enkelt tilfelle og tilbys ved kapasitet.

Opphavsrett

Annonsetekster og oppsett utviklet av Boligtekst AS er under beskyttelse av åndsverkloven, og våre tekster kan kun benyttes til det oppdraget de ble bestilt for. Brudd på dette vil føre til at vi likevel fakturerer oppdraget, samt en advarsel om at megleren står i fare for å ikke få flere leveranser fra oss. Vi rapporterer dessuten til Finn.no, som også forbyr slik kopiering.

Juridisk ansvar

I Boligtekst gjør vi alt vi kan for at tekstmessig innhold skal være korrekt i henhold til de opplysninger vi har mottatt fra megler og selger. Skulle det likevel være noe feil i teksten er vi behjelpelig med å rette opp. Vi har dog ikke et juridisk ansvar for tekstmessig innhold, da publisert tekst er meglers fulle og hele ansvar.