Fornøydgaranti på alle våre leveranser!

Vi har skrevet tusenvis av boligtekster for suksessfulle meglere i alle kjeder de siste årene, og du kan nå nyte godt av kompetansen vi har opparbeidet. Vi føler oss så sikre på at du vil like boligtekstene fra oss, at du slipper å betale om du ikke blir fornøyd. Se hva andre meglere sier om oss på boligtekst.no/referanser.

Hvordan motta en profesjonell boligtekst innen 24 timer?

Ta kontakt med oss via e-post info@boligtekst.no eller telefon 23 90 50 23.

Vi dropper gebyr for manglende boligskjema

Du trenger ikke lenger be boligselger fylle ut vårt boligskjema, så lenge det foreligger en takst, boligsalgsrapport eller leveransebeskrivelse. Vi ønsker i stedet dine salgsargumenter og kommentarer vedrørende boligen i bestillingsskjemaet.

Du kan allikevel velge at boligselger skal fylle ut boligskjemaet ved å sette et kryss for dette i bestillingen. I så fall bestemmer du om vi skal orientere boligselgeren eller om du vil gjøre det selv. Bruk da linken boligtekst.no/boligskjema.

Hva får du?

  • Overskrift.
  • Salgsingress.
  • Kort fortalt.
  • Beliggenhet.
  • Servicetilbud.
  • Tomt/uteområde.
  • Parkering.
  • Rombeskrivelser.
  • Oppvarming.
  • Teknisk beskrivelse.

Faktura

Vi samlefakturerer alle jobber for ditt kontor 1-2 ganger pr måned. Du må selv sørge for å oppgi oppdragsnummer i bestillingen om dette må være med på fakturaen. Aktuelle boligadresser oppgis uansett i fakturaens underlag.

24-timers garanti

Vår 24-timers garanti beregnes fra det tidspunktet vi mottar det siste av de nevnte dokumenter fra deg, og ev. boligselger om vedkommende skal fylle ut boligskjema. Mottar vi siste dokument etter kl. 16.00 (man.-tors.) vil 24-timers garantien gjelde fra og med kl. 08.00
påfølgende virkedag.

Siste frist for komplett bestilling av boligtekst som skal publiseres i løpet av en fredag, er satt til torsdag kl. 16.00. Mottar vi siste dokument etter dette tidspunktet, vil boligteksten bli levert i løpet av mandag. Det er allikevel mulig å bestille hasteoppdrag, og eventuelt helgeoppdrag, etter avtale og gjeldende pristillegg (se neste avsnitt).

Haste- og helgeoppdrag

Du kan bestille boligtekster som må leveres raskere enn det som fremgår av generelle frister, mot hastetillegg iht. prislista ovenfor. Alle slike oppdrag må avtales i hvert enkelt tilfelle og tilbys ved kapasitet.

Opphavsrett

Annonsetekster og oppsett utviklet av Boligtekst AS er under beskyttelse av åndsverkloven, og våre tekster kan kun benyttes til det oppdraget de ble bestilt for. Brudd på dette vil føre til at vi allikevel fakturerer oppdraget, samt en advarsel om at megleren står i fare for å ikke få flere leveranser fra oss. Vi rapporterer dessuten til Finn.no, som også forbyr slik kopiering.